Tävlingsrepotage

Heej!
Hann verkligen inte uppdatera igår! Kom hem från tävlingen och sen hann jag bara duscha innan vi åkte vidare för att grilla hos Cassandra och kom inte hem förräns 1 inatt... Sry!
Tävlingen gick iallafall rätt bra :) Lite blandade resultat :P
Men B kan man sammanfatta att hon inte kände sig trygg i blött gräs. Det hade regnat en del på natten och även innan första klassen startade och Britney kände sig inte säker med fästet. dessutom var det framhoppning på grus vilket gjorde att hon inte under känna på underlaget och blev ännu mer osäker. Gick helt okej i 110 men hon backade av rätt mycket och jag med så det blev lite i undertempo hela banan... I 120 som var ackumulatorhoppning tappade hon lite fäste i en sväng och vågade inte trycka av då... Lite trist men blir att träna på det :)
Calle däremot har inget emot gräs blött som torrt! Han är väll van i holland där dom flesta tävlingar var på gräs! Han blev snarare piggare! Vilket var lite oväntat att han blev stark när jag kom in på banan mot framhoppningen :P Men han skötte sig superduper och i 110 vann han! :D Superfiina priser då han fick ett segertäcke, pokal, presentkort på en bild, 500kr!
I 120 som då var en ackumulatorhoppning så hade dom satt jokerhindret som 3 stycken träplank på ca 130 och det såg inte så illa ut. Men sen när ja kom närmare såg jag att dom laggt en ca 5cm hög planka ovanpå den andra plankan :P haha, ramlade ju nästan av vinddraget :P
I den här klassen red vi hinder nr 7. var 5 långa mellan linjen 4-5 och 5 lite korta mellan 6-7 och det missade jag så kom aningens nära hinder nr 7 och han hann aldrig upp med bak. Men annars var han felfri och vi var första utanför placering :) 4stycken nollor var det :P duuktig häst!
Det var en superfin tävlingsplats med superfiina priser! Det var tävling i mitten på romme travbana där det var en grusbana och en gräsbana så kunde man rida fram på travbanan och den inre travbanan! Verkligen en tävlingsplats jag kan rekomendera!
Kommer lite bilder senare!

Kommentarer
Postat av: Amanda

SV: jaa men Kathie är typ bäst en riktigt Fighter så hon klarade det;)

2011-06-26 @ 14:13:05
URL: http://amandalodesjo.blogg.se/
Postat av: Emma, ryttare & fotograf

Härligt! :D

2011-06-26 @ 23:36:58
URL: http://byall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0