Ny blogg!!

Nu har jag hittat mig en underbar bloggkompis!! Hon heter Taava och tävlar dressyr. Hon har 2 superduperfiina hästar och ja, jag ska inte berätta så mycket mer utan ni får gå in på våran blogg att läsa ;) just nu har vi ingen header men det kommer inom kort utan ni får leva med att det är min design på sidan :) Så nu kommer uppdateringen vara på topp!!! Blir mycket lättare att blogga 2 då det inte gör så mycket om någon får en liten svacka :) Så jag hoppas verkligen ni följer med mig dit! och snälla!! Kommentera att ni är där! Skulle betyda jättemycket! <3
Bloggen heter: www.atlantico.blogg.se och klicka här för att komma dit!!!! Ses där!! Och då kommer bildbomb från ridturerna idag som förövrigt gick över förväntan! :D

Ut och rida

Nu ska jag försöka att snart börja uppdatera som vanligt :)
Nu ska jag iallafall ut och Rida och Britney och PW. Ska hoppa PW i div 2,5 finalen och KM den 18 september så dags att börja rida henne lite. Så får bli ett markarbetspass idag och lite hoppning imorn. Hon har mest gått på lina nu när Sofia blivit mamma :) Britney får också ett markarbetspass idag och hoppning imorn :) Så nu drar jag ut och rider så hörs vi sen!
PW i viby under div 2,5 :)

Anmäld till Jump Club

Britney anmäld till Jump Club 120, 130 :D

Kass på uppdatering...

Ledsen för det har blivit så dålig uppdatering men har inte haft möjlighet att komma i närheten av något dator sen jättelängesen... Men ska försöka att få ändring på det!
Men på hästfronten händer det inte så mycket iallafall... Britney har haft en provridning som gick toppen! Annars lunkar allt på. Börjar planera om lite tävlingar för hösten och blir troligtvis Jump Club eller sala 27-28 augusti och sen DM 4 sept iallafall.
Ska försöka att bättra på min uppdatering iallafall! Har varit ledig idag så varit ute och ridit och sprungit nu på förmiddagen och ska iväg och shoppa till lägenheten nu :D
Hörs!

Pris på Britney!

Har fått förfrågan om pris på Britney. Hon är till salu men vill gärna inte skriva allt så öppet i bloggen. Skriv din mejl eller blogg eller så så jag kan kontakta dig istället :)

Bilder Hammarö

Lite bilder från idag :)

Hemma från tävlingen

Nu är jag hemma från lamicell cup finalen i Hammarö. Idag red vi på banan en bit bort dvs inte samma gräsbana som förra helgen. Den var nu för dom internationella tävlingarna som också var under helgen.
Jag kunde ju inte åka och hoppa fredag och lördag utan kunde bara rida finalen eftersom jag jobbade.
Resultatet blev 6:a och precis utanför placering vilket iofs är rätt bra med tanke på att det är ungefär dom 20 bästa i sverige som kommit för att representera sina distrikt. Men ritten var inte bra dock... han var himla seg och fick inte fram honom på linjerna.. men men... kan inte alltid vara på topp :) Fick iallafall rosett, plakett och schabrak och en gratis träning med en utan stildomarna Douglas Lindelöv, Stina Lilje, John Hickey :) Ska bara se till att välja någon :)
Så en rolig tävling men tyvärr inte den bästa presatiationen :)
Ska komma med lite bilder snart men hittar inte min sladd :P

Dagens tips!

"Om en lös häst tappat grimman och måste ledas tillbaka kan man använda ett grimskaft, skärp eller livrem. lägg det om nacken och fram över nosen och håll tamparna på hästens undersida. i nödfal kan man använda en jacka eller tröja som rullas till ett långt rep."



Vyper i Hammarö

Ut och rida!!

Nu blir det ut och rida hästarna!! Britney som fått långvila efter provridning och hammarö!! :)

Bad Lollo!

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till dator överhuvudtaget idag... Fixade lilla Calle och red lite lungt imorse och mockade och fixade. Den nya inackorderingen kom nämligen igår! Little Queen som är hennes namn och för hon skulle få ta det lite lungt fick hon stå inne första natten men går nu ute som dom andra. Så Calle fick vara sällskap åt henne under natten vilket jag tror han tyckte var skönt! Han blir ju lite segare på sommaren när det är varmt och han går ute... så får se till att han får gå inne innan tävlingen iallafall :)

Men sen åkte jag iväg till jobbet vid halv 11 och jobbade till 20,15. Sen hem och äta/duscha sen cyklat iväg igen till frimis och jobbat där från 22,00-02,30. Så nu är jag finally hemma och tillgång till dator! Så bättre sent än aldrig va? ;)
Ska försöka se till att få lite bilder på Q så ni får se hur hon ser ut :)

Britney seger 120! Riksmästerskapet :)

Britney seger 120 under riksmästerskapet

Mot jobbet :)

Blev utgång igår så tog lite sovmorgon och har fixat lite med Calle nu :) Så snart drar jag till jobbet!
Hörs ikväll!! :D

Seger riksmästerskap kval 2

Britney kval 2 :)

Segerhästen!

Snyggaste stilstudien på Britney! <3

Dagens tips!

"Duscha av hästen om den blivit svettig av ridningen under sommaren. Då slipper den få så mycket flugor. insekter dras till svett och då svettiga hästar"



Kyro.blogg.se

Britney blev med som kundbild hos Kyro som jag skickade in för att säga att jag är SÅÅÅ nöjd med pannbandet!! Superduperfint och Britney passar så bra i det!

Godmorgon!

Morgon morgon!!!
Idag har jag också en ledig dag och börjar inte jobba föräns på onsdag :) (fick en förfrågan och jobbar i en kiosk motsvarande sibylla :) )
Red iallafall Calle och Britney igår. Dom var super! Britney kändes pigg och glad trots 4 dagars bortrest och 4 klasser. Skönt! Idag skulle hon vila men blir en provridning på henne istället. hoppas det går bra :)
Red Calle igår också och han kändes jättebra!! Ingenting konstigt! Så måste varit från när han sprang i hagen i onsdags! Så nu kan han hoppa på söndag! Jätteskönt! Hade ut tegel också så han kunde kolla honom! :D GLAAD! Så nu får vi åka tillbaka till Hammarö på söndag!!

Dagens tips!

" Sätt in en hink vatten i boxen, även om hästen har tillgång till vattenkopp. En häst som tränas hårt svettas mycket behöver stora mängder vatten. Hästar trycker i allmänhet inte fram tillräckligt mycket vatten ur de automatiska vattenkopparna utan vill hellre ha det i hink"



Britney kval 1

Här kommer Britney från kval 1

Bilder hammarö

Hammarö!

Här kommer bilder på er som hoppade i Hammarö som jag känner :) Kunde inte lägga upp alla här så ni får det i albumet :) Länka gärna att jag har fotat eller min blogg eller så :)

Ledig dag!

Idag är det ledig dag från jobbet!! Supersköönt!
Så hästarna planeras en lungt ridtur båda 2. Calle ska få gå lite lungt ut och Britney också. :)
Ska försöka få upp några av filmerna idag också så ni får se!! :)
Hörs sen!

RSS 2.0