Kanin som sällskap i box

Ja, att ha kaniner som sällskap i box har jag hört en del som har. Har själv aldrig haft det då jag bara hört dåliga erfarenheter av det.
Det kan ju vara en bra lösning då många hästar blir lugnare och avslappnare med sällskap i boxen. Många stressade hästar brukar kunna ha kaniner i boxarna och bli mycket lugnare och harmoniskare.
Att ha en liten låda för kaninen i ena hörnet där den kan ha sin mat och vatten utan att hästen inte äter upp det många som har.
Men finns ju en otroligt stor skaderisk för kaninen! Även om hästen är jätteförsiktig och gillar kaninen betyder det inte att den inte kan trampa ihjäl den. Hästen kan bli rädd eller inte se kaninen! Ex vid nyår... men massa smällare! Vet en tjejs kanin som blev ihjältrampad under nyår för hästen blev så stressad av alla fyrverkerier.
Så ja vet inte... Visst kan det vara en bra lösning då jag hört att det lugnar hästar, men till vilket pris. Kaninen är väll lika mycket värd som hästen? Och man kan ju inte garantera att kaninen klarar sig i boxen med en stor häst som sällskap. Ja tycker det låter som en ganska stor risk att ta! Vad säger ni?
Våra kaniner Hejsan och Hoppsan brukade hoppa omkring i stallet medans vi mockade :P
Puss och Kram
Lollo

Kommentarer
Postat av: EmbLeM

Sv: Nu är din betalning mottagen! Nu behöver jag bara din adress så skickas paketet till dig :D

2011-04-15 @ 10:21:06
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se

Sv: Ja det är alltid tråkigt när det blir så :/ Men man lär sig efter ett tag vart det är värt att åka och inte. Det är bara att blicka framåt!

2011-04-15 @ 10:51:18
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0