Film från RKK

Här kommer filmen från Kumla och tävlingen så Pålsboda hade. Vi kom  4:a och hästen skötte sig. Inte den bästa ridningen från mig men en pigg och glad häst vilket är det viktigaste.
(Ser ganska tydligt vårat hackamoreproblem på filmen. Först tar hon inte riktigt hackamoret alls när man är försiktigt och sen blir det lite "tvärstopp" när jag tar för mycket... Blir att träna på för mig att hitta känslan)
Kom gärna med konstruktiv kritik :)

Kommentarer
Postat av: Wilma

Bra gissning! Men inte riktigt....

Du får gärna gissa fler gånger;D

2011-07-26 @ 09:04:11
URL: http://poniz.blogg.se/
Postat av: Julia

SV: Okej, gör så du :)

2011-07-26 @ 11:14:44
URL: http://ihearmusiic.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Väldigt fin runda, ser otroligt lätt ut för er vilket tyder på att man behärskar det :)

Jag ser det du menar med hackamoret och jag undrar måste du rida på hackamore eller varför har du valt det? Jag har både tävlat och ridit mycket på hackamore och min erfarenhet är att hästen viker in huvudet under sig och på så sätt har svårt att se hindret och koncentrara sig på vägen och att det inte går att ställa med ledande tygeltag så som man kan göra med ett tränsbett. Pelham är likadant eftersom det också har sådanna parerstänger och hävstång. Men mycket fin runda! Till nästa omhoppning kan du nog snåla lite mer på vägarna så ska du se att första platsen blir din :)

2011-07-26 @ 12:21:58
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Camilla

Sv1: Haha ja! Vart flippar du burgare då? Man lukar ju sååå gott efter ett pass, alltid lika roligt när man ska bort och iten hinner duscha emellan /Sv2: Det är ju dyrt att köpa sadlar. Köpte en mega billig till hoppningen eftersom det inte är vad jag vill hålla på med utan busar lite bra med det och då duger den här :) Till dressyren är det meningen att jag ska köpa en ny och riktig sadel när Tosca är lite mer stadig i sinnet och färdig i kroppen :DSv3: Är inte heller ett fan av flughuva då jag upplever att de flesta hästar får otäcka skav eller att nätet buktar in mot ögat! Kan itne vara så skönt... :/

2011-07-26 @ 12:34:58
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv: jaa man får stå ut med mkt:)Gär du dina snygga designer själv?!:)

2011-07-26 @ 13:12:30
URL: http://amandalodesjo.blogg.se/
Postat av: Camilla

Sv. Ja det är så trist!! Tack :)

2011-07-26 @ 14:06:35
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0