duktiga div 3 tjejer!!

Hej!
Hann inte uppdatera igår för åkte iväg på grillkväll med lite klasskompisar! Var supermysigt och jätteroligt att träffa några av dom iallafall! Tack alla!! Och en toppengod rabarberpaj som Malin gjort!!
Men ponnytjejerna var superduktiga igår!! I framhoppningsklasserna gick det lite sisådär. Ponnysarna behövde kolla runt lite på banan och se hindrena lite nogrannare. Men alla tog sig runt med helt okej resultat!
I lagklassen var Wilma och William felfri! Lupin hade ingen lust att hoppa klart banan utan tyckte att banan var slut efter hinder nummer 3 och drog mot utgången så Julia fick lägga en volt, Johanna och Raindrop red en superfin nolla och red finast av alla och vann en träning för Niklas Jonsson, Karolina och Lago fick ett pet men annars en bra runda. Så helt okej resultat men tyvärr var det 4 lag felfria och sen gick det på stilen så sjönk ner till en 6:e plats av 11 lag. Men superduktiga tjejer och superrundor!! Så stolt lagledare! Vet inte riktigt hur vi ligger till inför sista omgången men vann första och kom 6:a nu.  Sista omgången är den 30 april.
Här är lite bilder på dom duktiga tjejerna!!
Julia Pålsson- Lupin
Karolina Schiöld- Källstorps Lago
Wilma Martinsson- William
Johanna Scufca- Raindrop
Hade även duktiga Lisa Jonsson på plats som vann LC med Laden!! Grattis!!

Kommentarer
Postat av: Wilma

Sv. Tack!! Du kan skicka dom till [email protected]

2011-06-06 @ 16:48:24
URL: http://poniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0