Cirkushäst!!

Fick ett telefonsamtal från en av dom duktiga ryttarna i klubben som under sommaren jobbar som hästansvarig på cirkus Scott! Hon ska ta hand om hästarna därborta men även förbereda redan nu för det som kommer att blir av under augusti på Gärdet i Stockholm. Då sökte dom ponnyridningshästar och hon frågade om vi visste några :)
Våran lilla shettis Fru Andersson (Fandis) går hemma mest som pensionär. Vi har alla lärt oss rida på henne och hon är nu 25 år gammal. Så nu ska hon få agera ponny till cirkusens ponnyridning!! Superroligt! Hon kommer älska det! Hon älskar att åka transport och se massa nytt! Förrut var Calle lite jobbig och lasta och då fick Fandis följa med som sällskap vilket hon stortrivdes med att få åka transport till tävlingar utan att behöva anstränga sig själv ;) haha så fandis ska bli cirkusstjärna! Ska gå runt i manegen innan föreställningarna börjar :)
Spännande va!? Och i kompensation får vi fribiljett till en föreställning så ska verkligen försöka gå på den och hälsa på då!
Bor ni runt stockholmsområdet? Isåfall tycker ja ni ska ta er dit!

Kommentarer
Postat av: Elin och Rebecka - 2 tvillingsystrar

fin blogg, allt bra? :)

2011-07-23 @ 17:54:54
URL: http://tvillingarnafridell.blogg.se/
Postat av: emma

Åh, vad söööt :)

2011-07-23 @ 18:40:36
URL: http://nelliemma.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så skoj! En riktig sötnos :D

2011-07-24 @ 00:08:59
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0