MOT ARLANDA!!!! <3

Nu far vi mot Arlanda med min älskade bil Bengan!

Underbar dag!!! <3

Hej på er!
Idag har det varit massor som har gjorts!
Fick mig en ordentlig sovmorgon och satt ute i underbara solen och åt frukost!
Sen var jag ute i stallet och fixade lite och hästarna fick vatten och mat i sina hagar!
Vid 1 kom Emma och Mille hit!!! Myys! Jag hoppade Britney inför tävlingen också som skötte sig toppen!! Laddad som attan var hon!
Sen red Emma och jag ut på en långtur med Calle och Z! Superhärligt med massa prat och härliga galoppsträckor!!
Vid 6 åkte vi iväg till Camilla och hälsade på underbara Loke! Loke stog på Kvinnersta när vi gick där men är sen 2 år tebax köpt av Camilla! Supertrevligt att träffa dom och kul att se Loke igen! Massor med bilder blev det som kommer upp!
Nu ska jag verkligen försöka sova för jag och Emma ska upp klockan 02.15!!!! Usch va tidigt! Emma ska nämligen iväg till Cypern och jobba i 6 månader!!! GALET! Och då ville jag åka och lämna henne! Så då bär det av till Arlanda innan jag åker hem och rider någon häst innan jobbet! Och Mille ska med som sällskap!!! :D
Hade toppen alla!
Puss och Kram
Lollo

Och magen är alderles platt...

Här ska ni höra om vad lilla Smutz har hittat på!
Tar det från början...
Smutz är min lilla katt som jag fick av min kompis för ca 2 månader sen. Dom hade hittat henne ute på vägen och skulle avliva henne om ingen ville ha henne!
Och tidsoptimist som jag är sa jag självklart ja och antog mig uppdraget med katt! Kände väll att hon inte fick högsta prioritet men ja, hon trivs nog rätt bra. Nu på senare tid har jag verkligen sett hur hon börjar växa på bredden! Hon har varit väldigt tunn men nu har hon fått en rätt stor mage! Och den senaste veckan har vi konstaterat att hon inte kan vara annat än dräktig!
Hennes mage var verkligen som en ballong!! Bara en tidsfråga tills hon skulle föda!
Och igår när jag kom hem från Frimis så låg hon inte i rummet som hon brukade göra! Dock kurrar hon som hon alltid gör och att lokalisera ljudet var inte speciellt svårt! Men där låg hon gömd i en liten vrå men små bäbisar!!!!! :D Aaaa va gooos! Jag vet inte hur många det är eller hur dom ser ut! Ska försöka ta mig en närmare titt idag men hon är ju så nervös och försiktig av sig så vill inte skrämma henne!
Men sjukt mys! Dock vet jag inte hur jag ska bli av med kattungarna sen... Någon som är interesserad?

Nattligt inlägg!

Hej på er!!
Ja, nu har jag finally en dator :P Klockan 4 på natten... Bra där Lollo! ;)
För er som inte listat ut det började jag dagen med ett besök hos Eklunda med Z. Vi ska nämligen betäcka Z i vår! Försökte ju förra året men blev inte riktigt som planerat. Så iår blir det ett nytt försök!
Desvärre var ägget inte tillräckligt stort men han trodde att hon skulle kunna insemineras på fredag! Så då ska vi dit igen! Spännande!! :D
Vilken fantastisk hingst som är den lyckligt lottade kan jag skriva i ett annat inlägg!
Sen red jag lilla Britney rätt lungt i paddocken! men hon skötte sig bra! Jag var lite ofokuserad så jag kan inte skylla det dåliga i ridpasset på henne :) Hon gjorde precis som hon skulle!!
Sen jobbade jag 11-20. Under mitt jobbpass fick jag förfrågan att jobba på Frimis som är en nattklubb i Örebro! Jobbgalen som jag är (VARFÖR?!) så tackade jag ja! Så vid 9 var jag iväg igen till Frimis och jobbade där nu till 3! Jobbade med att plocka in glas och diska etc... Var himla skojj och jättetrevlig personal som verkligen var välkomnande!! Så hoppas på att jag får jobba där igen!
En rätt fullbokad dag iallafall och jobb i 15,5 timmar med en timmas rast emellan! haha blir rätt slut av det :P
Men nu när jag kom hem var jag så uppe i varv och var tvungen att skriva lite här :)
Dessutom möttes jag av en galen överraskning när jag kom hem!! Ni anar inte vad det kan vara!!! Avslöjar inte förräns imorn då jag ska ta reda på lite mer!
Och imorn kommer Emma oxå!!! <3
Men nu är livet så galet bra igen! Så bra som man knappt borde få ha! :)
Puss och kram alla gooingar!

Kylbandage/gelbandage?

Har tittat lite på ett par benlindor som istället för hälften fleece, hälften elastisk är den hälften gel och hälften fleece.
Så här står det om dom:

"Lättskötta, skyddande gelbandage som inte skrynklar sig eller glider av benet. De förhindrar nya skador och behandlar gamla. De ger även stöd och stötdämpning.

Bandaget kan kylas ner för kylterapi, för att reducera svullnader. Du kyler det enkelt genom att lägga bandagen i frysen. Kan användas både på fram och bakben.

De ger ett bra stöd och kan användas vid all form av ridsport.

Det är superenkelt att linda hästen ben, för där gelbandaget tar slut övergår det i fleece. Du behöver inte bandageunderlägg och bandage .

Alla vet hur svårt och jobbigt det är att lägga bandageunderlägg och bandage när hästen inte står still."


Va tror ni om dom? Dom låter ju himla bra men förstår inte hur dom kan ligga stilla! OCh måste ju vara svårt att få gel i ett jämt lager så det ger ett jämt tryck över benet? Annars låter dom ju jättebra!

Dom kostade 595 och finns att köpa här

Gel/Fleece Bandage - allt-i-ett. Kan kylas!

 




Hej på er!! Har varit iväg på en spännand...

Hej på er!! Har varit iväg på en spännande tur med Z imorse!! Kan ni gissa vart jag varit? Internet krånglar så detta är ett inlägg från mobilen! Berättar mer när jag fått tag i dator! Puss och kram Lollo


Kingsland Sweden Piké

Gillar att rida i Piké tröjer (även om jag har typ inga x) )! Tycker att det är himla snyggt och stilrent!
Kollade runt och hittade den här vårnyheten från Kingsland!
Vad tycker ni är den inte jättesnygg? Den kostade 749 kr här. Så gratis är den ju inte men rätt snygg?

Bloodycentral!

Hej på er!!
Morgonen idag är att försöka hinna ut och rida en av hästarna! Blir troligtvis Calle som får en uteritt på schemat! Hade planerat att rida båda men glömt bort en tid på blodcentralen klockan kvart över 9... Så hinner inte med 2 innan jobbet och blodcentralet och har nog inte ork att rida en klockan 8 efter jobbet.
Haha Calle hoppar i Wittvång hösten -09 110cm. Han tyckte visst inte det var tillräckligt högt ;)
Men men... Så nu ska jag skynda mig ut så jag iallafall hinner rida en häst :P
Puss och Kram
Lollo

Ungdomssektionsmöte

Nu bär det snart av till Cassandra på ungdomssektionsmöte!! Ska ha styrelsemöte med ungdomssektionen där jag är ordförande!
Spännande!! Så nu ska vi smida planer för Örebro Ryttarteam ungdomar!!
Hörs sen!

Take me home!

Nu har jag en dator så nu blir det uppdatering!
Red Britney imorse! Red henne över samma övning som Calle gjorde igår. Med bockarna på långsidan och som dogleg. Övningen står lite mer utformat här. Britney var iallafall jätteduktig! Red henne med gramanen för att få henne att arbeta ordentligt och jobba med ryggen! Ibland kan hon bli lite för pigg och glad och blir då lite hög i nacken och tappar ryggen när det är så lågt.
Men behövde inte ha gramanen speciellt spänd utan hon var avslappnad ändå mestadels av passen! Kunde rida henne som Calle på 6-8 galoppsprång utan problem! Duuktig häst! <3
Galet taggad på att tävla mina duktiga hästar i helgen!! Var längesen jag tävlade dom nu! Eller ja, Britney hoppade ju div 1 i början på april men Calle hoppade inte sen 13-14 mars!!!! Så ska bli spännande! Ska båda få gå 120, 130! :) Första utetävlingen oxå! Som jag längtat till det! Är ju så mycket underbara att tävla ute!! Håller ni inte med?
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!!

Godmorgon!!! nu dags för...

Godmorgon underbara!
Hoppas ni alla sovit gott!! Nu ska jag snart ut och rida Britney! Tänkte försöka hoppa lite bockar på henne.
Återkommer med rapport!
Ha en bra dag alla!

Nu händer mycket!!

Hej!
Har hittat på en del i helgen så har inte riktigt uppdaterat exemplariskt men haft lite inlägg iallafall!
Men idag kom Martina och Stockholmssläkten hit på besök! Dom kom hit för att fira en något sen påskafton och dessutom skulle Micke hjälpa till att kakla i mitt nya badrum!!!! Sjukt roligt! Som jag kanske sagt kommer jag få en lägenhet övanpå vårat garage! Blir en ganska normal 1:a och kommer bli supersnygg! Så idag blev det kaklar för fulla muggar med vitt och gråa kanter! Ska försöka ta bild på det! Så nu är nästan alla sidor i badrummet klart! :D
Red alla 3 hästarna igår och alla gick som klockor!! Råkade ha vägarna förbi Hööks igår och köppte ett remontträns och ett tredelat D-ringsbett. Köpte det till Z i hopp om att hon ska sluta gapa och hänga i bettet! Blev lite skillnad men dock tyckte jag bettet gjorde saksamma men tränset gjorde en del skillnad faktiskt. Så lite bättre iallafall!
Så här såg hon ut i sitt nya träns och bett:
Så dagen idag har jag ridit Calle på morgonen. Red honom över lite bockar. En långsida med ca 22m som jag red 6,7,8 galoppsprång på. En dogleg som även kunde ridas som böjt spår till dom bockarna på långsidan. En övning som man kan rida och trimma på ganska väldigt länge. Men gick jättebra iallafall och han lyssnade toppen!
Jobbade sen 11-18 innan det var påskmat med släkten här hemma :)
Så detta var min dag! Hoppas ni också haft det toppen! <3

Ur fotoalbumet


Det här är mina underbara vänner Emma och Mille som sov med mig i stallet en natt 2009! Vi hade det sjukt roligt och mysigt! Sov i våran shettisbox som inte är speciellt stor men lagom för oss 3 att sova i! Fyllde upp med 3 eller 4 halmbalar tror jag så var jättemjukt och skönt och Fru Andersson (som våran shettis heter :P) Fick en rejäl bädd när hon skulle in där nästa gång :P vet dock inte om dom hästarna som stog inne tyckte att vi var lika roliga att ha i stallet dock :P


Ett minne från 2009 när Britney och jag tog DM silver! Det var våran andra 120cm! Gjorde 120 debuten i Segersjö och vann! Red våran andra 120 under DM i Kumla och kom 2:a! Är det inte en otrolig häst?
Var lite lagom nervös inför 3 kombinationen under DM bara då jag aldrig riktigt hoppat det på tävling då!

Bluebox


Startsidetips! sportklicket.se

Här kommer ännu en hemsida att göra till startsida! Tipsade om godstart.se för ett tag sedan. Det kan ni läsa mer om här om ni missade det!
Den här gången är det en hemsida med samma koncept men här skänker man till sin förening eller som jag vill försöka lägga extra vikt på är att man kan stödja SHV (Svenska hästars Värn)
Shv har säkert många hört talas om men är en ideel förening som hjälper vanvårdade hästar! En förening helt baserad på stöd från medlemsavgifter, sponsorer och det folk skänker!
Sportklicket.se som hemsidan jag vill tipsa om är en superbra väg att stödja SHV utan att själv lägga ut massor av pengar. För varje gång du klickar på sidan skänker du 1 öre. Kanske inte mycket samma dag men blir en hel del i längden!
INGEN KAN INTE GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!
Dessutom för varje gång du handlar i någon av butikerna skänker butiken till SHV! Superbra om man ändå ska handla via internet och klicka sig fram via sportklicket!
För att läsa mer och bli medlem och göra sportklicket till startsida så klicka här!

Träningsfilmer Calle

Filmerna på Calle :)

Träningsfilmer!

Nu har jag äntligen fått upp lite filmer från träningen för Ewa Hellström!
Dom kommer i 2 inlägg för blev 4 filmer att få upp eftersom att jag inte kan klippa med det programmet jag har >.< Så valde 2 filmer på varje :)
Vi börjar med stjärnan Britney!

GLAD PÅSK!


GLAD PÅSK ALLA UNDERBARA LÄSARE!! ÄLSKAR ER! <3



Coolstuff


Britney bilder!

Här kommer lite bilder från Britneys pass igår! :)


















Happy B-day Emelie!

Idag fyller min storasyster Emelie år!!

Hurra Hurra Hurra!!

Stort Grattis Emelie!


Bilder på Emelie och Z

Här kommer lite bilder på Emelie och Z! Visst var Z snygging i den nya luvan?

 






Utegalopp med Britney!

Varit ute och ridit på Britney nu på morgonen! Red ut henne och galopperade ganska mycket! Hon skötte sig exemplariskt! Var jättelugn och kunde arbeta på i galoppen trots att det var en flera kilometer lång raksträcka ;) duuktig häst!



Nu far jag iväg till jobbet men kommer lite tidsinställda inlägg :)

Puss och kram!


Fotobomber på Emelie och Z och grönt kort kurs Check!

Hej!

En liten summering över dagen då jag inte kom åt någon dator och inte lärt mig blogga via telefonen >.< Någon som har något tips på hur?!

Hjälpte som sagt Emelie att hoppa Z idag. Byggde upp en bana men en långsida med 21m och en kombination och lite så. Superkul var det och dom var jätteduktiga! Z prövade också det nya kittet jag köpt så ni får se hur luvan och schabraket ser ut! 


Sen red jag också Britney som var superduktig! Jättefin verkligen. Var avslappnad och sökte sig ner jätteduktigt! Hade Emelie med som fotograf så har lite bilder jag kan få tag kan få upp på henne också! 

Lilla Calle fick ridas ut då han kändes lite loj både idag och igår! Och då blev han pigg och glad och sprang på som attan! Så det var nog skönt för honom att komma ut och springa lite! Ska väll försöka planera in någon lite konditionsträning med Cassandra eller så när vi kan vara ute lite längre.

Klockan 6 kom det några tjejer från Örebro RyttarTeam. Vi hade grönt kort kurs för dom mellan 6 och typ halv 8. Vi hade mycket praktiskt och gick igenom lastning, visitering, lindande av ben, springa med häst etc... Var spännande och tjejerna var jätteduktiga!
Det var jag och Cassandra som höll i det idag och Cassandra stannade även med familjen och grillade och åkte inte hem förräns nu :) Så nu ligger jag i sängen och är galet trött :)
Så vi hörs imorn! Då kommer bilder från idag upp och troligtvis filmerna om jag hinner få upp dom!
Puss och Kram
Lollo

Utekväll igår!

Hej på er!

Blev lite dålig med uppdatering igår men kom aldrig åt någon dator! Men jobbade till halv 7.

Sen for jag iväg till Efesos med Cassandra för att äta mat med Div 1 tjejerna och prata lite inför finalen i västervik 14-15  Maj! Är så galet taggad och känns så galet roligt! Nu blir det bara o se vilken häst som kommer med oxå. Har ju 2 fantastika hästar att välja på! Efter att ha suttit där ett par timmar och snackat om allt möjligt stack jag vidare till Ritz Nightclub där September spelade!

Träffade Emelie där och September var galet bra! Hade dock inte lyssnat på jättemånga låtar... var mest dom som gick på radio men var superskojj!! Men galet mycket folk (of course)!

Sov i stan och cyklade hem imorse igen! Så nu är jag hemma och ska snart och och "träna" Emelie och Z. Dom ska hoppa lite så jag ska vara deras coach! Bilder kommer!

Sen ska jag också rida Calle och Britney i paddocken! Får se om jag får någon villig själ som vill foto då :)

Hörs sen!


September


Posten shopping

Kom ju som sagt några saker på posten igår! Galet roligt!
Var dels ett par hörlurar till min Iphone som jag köppt av Emelie!
Dom var jättesnygga och funkade jättebra till iphonen!
Sen köpte jag också ett schabrak med luva. Ett lamicell Elegance. Det var lite brunaktigt och jättefiint! Hoppas verkligen det passsar! Ska pröva det imorn!
Tyvärr har jag inte hunnit skaffa en bild men ska försöka göra det så snabbt jag kan!
Puss och kram
Lollo

Shopping!!

Hej på er!
Här får ni det jag köppte under gårdagens shopping i Marieberg. Var så otaggad på att handla ( Vilket jag väligt ofta är... brukar bli billigt då ) Men hade med mig en del saker hem iallafall tack vare min kära familj :)
Det blev...
ett par jeansleggings från Ruth m flera
3 lite sommriga linnen från H&M Färgerna rosa, ljusgul och orange.
Foundation
Strumpbyxor
Ett armband från H&M
Som sagt... blev lite iallafall :)
Det som kom med posten kommer lite senare :)

Ewa träningen

Var som sagt iväg med Calle och Britney på Ewa träning! Träningen gick toppen med båda hästarna! Var mycket bommar och småhinder óch tränade istället mycket på kluriga vägar och för att få dom riktigt mellan skänkel och hand. Få dom att lyssna helt enkelt.
Så här såg banan ut:
Haha är så grymt bra på att måla via paint :P Men får försöka förklara får ni leva er in i den. Sen får ni filmer oxå förstår ni lite mer. Men började iallafall att trava långsidorna och göra volt efter varje mitthinder. Sen gjorde vi samma sak i galopp med 4/5 galoppsprång mellan varje. Var 17/14 meter. Försökte få dom loss i sidorna och få med dom via yttertygeln.
Sen använde vi oss utav den serien i mitten. Hoppade från det hindret som stod snett från läktaren. 2 galoppsprång-räcket vidare 2 galoppsprång till oxern. Sen en volt och hoppa över mitthindret som låg på långsidan och sen vidare i serien. Jättebra med tanke på att Britney ibland kan bli lite väl laddad när många hinder kommer direkt! Här fick hon ett avbrott och jag kunde böja igenom henne innan hon fortsatte.
Sen hoppade vi ihop en bana som jag försökte rita :P Men det var iallafall dom linjerna jag beskrev ovan fast sammansatt.
Men båda hästarna skötte sig super! Britney var lite laddad (Men hon är alltid så positivt inställd till allt vi gör :P) men var ändå tålmodig med alla bommar och småhinder här och där. Hon vill gärna hoppa 130 banor varje dag om hon får välja :P Hon verkligen älskar att hoppa! Hon är ganska tydlig på att visa hur roligt hon tycker det är :P Det är väl därför hon är en så grym hopphäst som nästan alltid är felfri!
Calle var också superfin och gjorde allt han skulle.
Men som sagt kommer filmer imorn! Och lite bilder på allt jag shoppade i Marieberg ;) och via posten!
Nu ska jag sova!
Natti natti!

Mot Marieberg!

Hej på er!
Ridit ut en tur ute i sommarvädret med Emelie! Red på PW som tyckte det var superkul att galoppera på åkrarna som nu är torra! Livet leker! <3

Nu sticker jag och systrarna till Marieberg för att äta med mamma och shoppa lite! Fått hem lite roligt på posten idag oxå!! Bilder på det kommer!

Ikväll blir det träning med både Britney och Calle för Ewa Hellström. Tyvärr är det nog inne så blir lite filmer men inte mycket till bilder. Hoppas ni klarar er ändå ;) Hörs sen!

Puss och Kram
Lollo

Bilder från Askersund

Har fått massa fina bilder från Emma som fotar på hästtävlingar i Örebro! Superfina bilder! Taack! Kolla in hennes hemsida tycker jag genom att trycka på hennes namn!






Vuxen Lollo! Styrelsemöte nästa!

Har ridit 3 duktiga hästar idag!
Red Britney lite i paddocken varvat med att skritta och trava henne lite ute.



Z fick en barbackatur i sommarsolen och calle fick sig ett pass i paddocken!

Alla hästarna har gått utan täcke idag och solat sig! Underbart!

Nu ska jag snart iväg på styrelsemöte för Örebro RyttarTeam! Vuxen! ;) Dock ska jag gå som ungdomssektionsrepresentant så alltför stor är jag kanske inte :P Men ska bli roligt!

Återkommer senare!

Puss och Kram

Lollo

Filmer PW

Filmerna från askersund på PW i söndags!


Filmer Z

Här kommer filmerna på Z från igår! PWs filmer kommer ikväll eller imorn bitti! :)


Summertime!

Godmorgon på er!
Eller ja, kanske inte för alla men jag har haft en slapp morgon och kan tänka mig att fler har haft det när det är påsklov nu!

Har ni sett det underbara vädret? Var 16,8 grader nu när jag kollade hemma! Kan nog bli hästar utan täcke som får gå ute idag efter ridturerna! Lovely! Ska försöka komma ut på en promenad med hunden också för att njuta av solen!

Ska ut och rida lite hästar snart! Hade inte ork att rida Britney och Calle igår så dom ska få gå idag och sen ska jag rida ut Z lite lugnt så hon får röra lite på sig. Annars är dagen rätt lugn och jag ska se till att städa lite i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag :P Kanske försöka få lite fint i stallet också!




Bilder från tävlingen igår.

Tävlingsrapport från Askersund

Hej ni underbara!
Har blivit kass uppdatering idag för har varit på tävling hela dagen!

Börjar med att hade en toppenkväll igår men massa folk här! Var syster Emelie som hade hit massa av sina kompisar hon träffade i Australien! Blev en galet rolig kväll och jag var nykter för att vara chaufför så jag skulle kunna tävla idag! Men tack alla! <3

Idag var det iallafall tävlingstajm och blev lite sovmorgon ändå då vi inte åkte förräns 20 över 9.
Z hoppade 90 och 1m. Hon var rätt pigg och därmed rätt stark! Så blir himla svår att reglera när hon är sån. Hon lyssnar inte fram när jag vill få fram henne och absolut inte tillbaka när jag försöker ta tillbaka! haha, knashäst! Men hoppas det lossar snart! Hon var iallafall felfri i 90. En ganska bråkig runda då vi mest kämpade emot varandra och fick ingen rytm alls... Blev några omtramp då hon inte lyssnade tillbaka. Hoppas hon lär sig av sina misstag och backar av lite själv sen och kan acceptera att man tar i henne.

I 1m var hon felfri på hinder. Hade ett bättre grundtemo här och fick lite bättre flyt. I omhoppningen däremot ville hon inte svänga alls så i en sväng blev det lite stopp och tappade galoppen helt mot hindret som kom ganska fort och hon smet åt sidan. men den här rundan kändes ändå rätt bra även om hon fortfarande är rätt stark och hänger i bettet.

PW hoppade 1m och 110cm. Hon kändes också bra! Stark men inte så farligt!
I 1m fick jag inte riktigt flytet med heller. Red nog lite för mycket med handbromsen i under första halvan av banan. Andra halvan flöt det på bra men rev dock sista...

I 110cm hade vi 2 ner. Dock är jag himla nöjd med den här klassen! Hon hade mycket bättre galopp i den här klassen och det kändes mycket stabilare i rytmen. Hon rev ut ur kombinationen som jag inte har så mycket att säga om och sen rev hon en oxer ur sväng. Hon hade korsgalopp efter ett hinder och oxern ur sväng kom ganska fort efter. Visste att om jag saktade av och bytte skulle jag ha svårt att få igång galoppen ordentligt i svängen så satsade på att försöka få henne att byta vilket hon inte var med på. Men som sagt kändes rundan bra annars!

haha, så den rundan med mest fel är den jag är mest nöjd med och den rundan hästen var felfri i är den jag är missnöjdas med :P bevisar att det inte är reslutatet som räknas!


Filmer och lite bilder kommer imorn så håll utkik! Här var 2 av bilderna på Z iaf :)

Nu ska jag ut och ge hästarna mat!

Puss och Kram!


Fler bilder Yanara

ÄR hon inte världens sötaste ponny? Eller ja kanske är partiskt :P

Hopphästen Z

Hoppade som sagt Z igår och jäklar vad hon hoppade!
Hon är fortfarande ganska stark och oreglerbar i galoppen men hoppade lite bana på henne. Hade Alice med och fotade.
Men när Z hoppar så hoppar hon alltid lite barnsligt och känns som hon landar innan hon lyfter lite och man vet aldrig riktigt vart benen är när hon hoppar. Så har det varit när jag har tävlat upp till 1m. Men igår prövade Alice att höja lite (har aldrig hoppat högre än 1m på Z för att aldrig hoppat henne så högt hemma) för att pröva lite! Slutade med att hon hoppade en bana med högsta hindret på nästan 125cm! Superduuktig var hon! Och vilka språng hon fick då! Hon hoppade verkligen igenom sig i kroppen och stampade av som attan!
Visste väll kanske att hon skulle växa upp och sluta hoppa riktigt så "barnsligt" som hon gör nu men tyckte hon hoppade riktigt bra när det blev lite högre! Så nu måste hon bara stärka galoppen lite så man inte hela tiden behöver hitta framåtlägen så man behöver i nuläget!
Red Britney också som skötte sig toppen! Red henne på banan och hon var superllugn och jobbade på jättebra!
Hoppade även bana på PW och det kändes också super! Börjar hitta flytet på henne nu och igår galopperade hon på superbra framåt utan att bli flack eller hänga sig i bettet vilket har varit problemet för henne och mig!
Så som ni läser har det verkligen varit en superdag för mig och hästarna och jag är galet taggad till tävlingen imorn som är i Askersund!!! :D

Här kommer bilderna på Z!














Lösgalopperande Yanara

Fotade lite på Yanara när vi lösgalopperade henne i paddocken så här kommer några! Kommer ett till inlägg imorn med bilder på min fina ponny!
Bilderna på Z kommer också upp under morgondagen :)

Ur mitt fotoalbum

TIDSINSTÄLLT

Här har vi supersöta Troja! Troja är ett nordsvenskföl som föddes på Kvinnerstaskolan där jag gick 2008. Hon föddes precis när sommarlovet började och så fort vi fick reda på det var vi där på sekunden för att träffa henne! Här var hon några dagar gammal när vi var och hälsade på under sommarlovet. Vi hade namnförslaget Bris till henne men med tanke på hur hon är nu skulle namnet inte passa in på henne längre ;) Trombon är nog snarare namnet hon uppfyller nu ;)
Bygge av vårat nuvarande stall! Stallet blev klart att invigas i början på 2009! Ett superfint stall med högt i tak, 5 boxar, stor foderkammare/förrådsutrymme och superfin kaklad duschspilta!! Världens bästa pappa som byggt hela stallet från grunden!
Haha, Alice och jag byggde ett eget stall i knäckebröd och sirap som lim. haha va tycks? hade öven havre=halm, russin=gödsel, urgröpt morot=hink, morotsbitar=höbalar. Hästarna blev väldigt glada av att få smaka på våran fina kreation :)

Impressive!

Nya bilder på Z! Hon imponerade idag när vi hoppade!! Fräck häst!


Fler bilder och en utvärdering över ridningen kommer! Så ska ni få höra på en duuktig Z!
Nu drar jag till O'learys på After Work med underbara familjen!

Hoppas ni alla har det bra!
Puss och Kram
Lollo

Ut och Rida

Hej alla!
Nu ska jag ut och rida!!! Har massa hästar att rida idag! :D  Hörs sen!
<3


Kanin som sällskap i box

Ja, att ha kaniner som sällskap i box har jag hört en del som har. Har själv aldrig haft det då jag bara hört dåliga erfarenheter av det.
Det kan ju vara en bra lösning då många hästar blir lugnare och avslappnare med sällskap i boxen. Många stressade hästar brukar kunna ha kaniner i boxarna och bli mycket lugnare och harmoniskare.
Att ha en liten låda för kaninen i ena hörnet där den kan ha sin mat och vatten utan att hästen inte äter upp det många som har.
Men finns ju en otroligt stor skaderisk för kaninen! Även om hästen är jätteförsiktig och gillar kaninen betyder det inte att den inte kan trampa ihjäl den. Hästen kan bli rädd eller inte se kaninen! Ex vid nyår... men massa smällare! Vet en tjejs kanin som blev ihjältrampad under nyår för hästen blev så stressad av alla fyrverkerier.
Så ja vet inte... Visst kan det vara en bra lösning då jag hört att det lugnar hästar, men till vilket pris. Kaninen är väll lika mycket värd som hästen? Och man kan ju inte garantera att kaninen klarar sig i boxen med en stor häst som sällskap. Ja tycker det låter som en ganska stor risk att ta! Vad säger ni?
Våra kaniner Hejsan och Hoppsan brukade hoppa omkring i stallet medans vi mockade :P
Puss och Kram
Lollo

Royal Republic

Hej på er underbara!
Ikväll ska jag och syster iväg till Kåren ("studentkrogen") och kolla på Royal Republic :) En gammal klasskompis till Emelie ska vara förband till dom och frågade om vi ville dit! Så hoppas vi kommer in med mitt gamla studentleg x) Ska bli galet kul iallafall!!
Så nu ska jag nörda Royal Republic så jag kan några låtar när vi kommer dit ;)
="" />
Royal republic
Puss och Kram
Lollo

Ur fotoalbumet!

Minne från en underbar tävlingshelg i Kungsör. Kungsörs sommarmeeting som jag inte tror att dom har längre. Dom hade haft det ett par år iallafall. Jag var där och startade med Yanara. Hoppade LC, LB dag 1 och LC,LB dag 2. En helt otroligt rolig helg med framgångar, superfin tävlingsplats och underbara klubbkompisar! Var första meetingen som jag sov borta och hästen också! Vi var jättemånga Örebro RyttarTemare med och var med på varje prisutdelning från LD-LB i varje kategori! För mig gick det super med Yanara och blev 2:a i LC, 1:a i LB, 1:a i LC och 3:a i LB! Vann meetingpris som var en akvarellmålning på världens fiinaste häst! Så här blev resultatet då :)
Min förra lilla kanin hoppsan! Hon är världens gooaste kanin som nu har det jättebra hos en liten tjej som har tid och ork att ta hand om henne! Hoppsan och hennes syster Hejsan är dom 2 vi hade kvar från den kullen! Myys!
Studiebesök på stuteri Melltorp i Hova! Där jag träffade på en urmyysig liten 1åring! Supergoo och jättenyfiken var den! Om ja var sugen på att köpa den! Fin hoppstam hade den också!

Benskyddsinköp?

Hej på er!
Är himla sugen på att köpa ett par träning/tävlings benskydd men vet inte riktigt vad jag ska köpa mig för några. Har nu ett par bruna eskadron med ludd i och ett par typ kopia på verdus skydden.
Britney i Eskadronskydden

Nu tänkte jag då köpa minst ett par till min samling! När jag har 3 hästar att tävla räcker inte riktigt 2 par skydd till.
Vet inte riktigt vad jag vill ha för skydd! Har kollat runt lite på skydd och hittat några jag gillar:
Verdus Carbon Gel
Någon typ av läderskydd, med spännen eller kardborre
Ja vet inte... Behöver er hjälp! Har ni några andra skydd ni tycker ni? Kom med massa förslag på vad jag ska köpa för skydd!! Vill försöka hinna köpa dom innan vi åker till finalen i Västervik i div 1! :)
Puss och Kram
Lollo

Ny design

En ny design uppe nu! Har inte hunnit med att fixa förräns nu :)
Men va tycks? ska jag ha kvar den?

Ska fixa en ny header också för den jag har funkade inte med den här designen. men det kommer!
Hope you like it!

Stay with me!

Imorse red jag Britney! Red henne på banan och försökte få henne i låg och lång form. Jobbade med att behålla den i sidvärtes, varvbyten etc. Hon skötte sig jättebra! Blir lite hög i galoppen men sökte sig ändå ner även om hon inte blev lika avslappnad som i traven. Red ungefär 40 minuter och mestadels i trav.
Hennes tävlinsplaner är nu att ta det lite lungt har har sen tävling 30 April i Vingåker. Anmäld till 110,120 men har lite planer på att ändra till 120, 130 när hon är så duktig! Hon startade en 130 i höstas och var felfri men sen har vi inte hoppat så mycket i vinter. Men nu känns vi redo igen så får se hur hon går fram till dess. Sen är det även helgen efter i Kumla 3 dagarstävling :)
Puss och Kram
Lollo

Bilder från lördags

Fick lite bilder från Emmas blogg från i Lördags så här kommer dom :)
Mayas underbart goda Cupcakes!!
Jag gör entré ;)

Filmerna på Britney

Här kommer filmerna på Britney i 120 där vi kom 6:a och i laget 120 där vi rev sista. Älskar verkligen den här hästen!!! <3

Ur mitt fotoalbum

Mayas underbara lilla katt Miso 2009. Som inte är så liten längre när jag såg henne i lördags! Men precis lika söt, bara att hon vuxit upp :)
En liten spöklik bild på Britney under våra stalltjänstveckor vi hade på skolan. Dvs vi bodde på skolan och hade kvälls och morgonfodring i stallarna. Britney var då med och stog på skolan.
Långhoppande Britney! Första året jag hade henne :) Hoppar nog 1m tror ja :) haha, så blir det om ja inte hittar avstånd och Britney klarar upp det åt mig ;)
Puss och Kram
Lollo

Hästar döda i direktsänning!

Hittade ett repotage från Tidningen Ridsport! Under Grand National i Liverpool dog 2 hästar Lördags under loppet som gick direktsänt! Hästarna täcktes bara över med pressänning och loppet fortsatte!
Här bryter hästen Dooneys Gate nacken och dör, täcks över med pressenning och loppet fortsätter.
Så här skriver Tidningen Ridsport:

De döda hästarn benämndes av BBC:s kommentator som "ett hinder i loppet", nu får tv-bolaget kritik.

Hästen Ornais föll och bröt nacken och den andra hästen som dog, Dooneys Gate, bröt ryggen. Jockeyn Peter Toole skadades allvarligt och vårdas på sjukhus, hans tillstånd uppges vara kritiskt, skriver Aftonbladet.

Att hästar dör i de berömda löpen är inget ovanligt. Det som kritiseras nu är att tv-bolaget BBC bara lät de döda hästarna ligga kvar och att man lät löpen fortsätta som om ingenting hänt. Enligt BBC har man försökt hantera det inträffade så finkänsligt som möjligt, något som alltså tv-tittarna inte anser att de lyckades med.


Låter ju helt sjukt! Är sorgligt att dom ser hästarna som "ett hinder i loppet" och ett redskap till framgång och vinstpengar! Att man inte kan behandla en häst som ett djur och en levande varelse! Vad säger ni? låter ju enormt brutalt! har själv inte sett loppet och vill nog inte göra det heller!

 

på aftonbladet står det att det i snitt dör 3 hästar om året under dom 3 dagars tävlingarna Grand National. Borde man inte tänka om lite då? Låter inte som en speciellt bra tävling... Usch... sorgligt!

 

Bildkällor: Aftonbladet

Hold on, it´s never too late!

Britney fick som sagt vara ute och gå i en halvtimma idag! Hade kyllera på sig igår så hade en del att borsta på henne ;) haha blev så sjukt dammig när jag var färdig!
Sen red jag ut Calle som fortfarande är rätt svullen i benet. Så han får väll ta det lungt några dagar så får vi se om det går ner.
Mockade och fixade och sitter nu på jobbet! Nu när syster kommit hem har hon tagit över Z rätt mycket så har 2 hästar nu på dagarna så mornarna! Skönt att kunna lägga lite mer tid på 2 hästar! Men ska hoppa Z på fredag iallafall eftersom PW och Z ska tävla på Söndag, men annars rider nog Emelie henne hela veckan!
Filmerna kommer upp ikväll eller imorn förmiddag! är filmerna på Britney för missade att filma PW :)
Puss och Kram
Lollo

Vila ikapp? No time!

Haha ne efter en galen helg är jag uppe med tuppen igen för att rida! Ska rida Britney och även Calle ska få gå lite lungt! Men eftersom att dom inte har tävlingsdags förräns den 30 april så får han ta det lite lungt när han är lite svullen i benet. Han är inte varm eller halt. Men fortfarande lite svullen ovanför knät.
Sen blir det jobb 11-8! Kvällen blir nog en lugn kväll och slockar nog framför tvn skulle jag tro ;)
Men nu ska jag ut och rida! Rapport kommer! Ska ni göra något skojj idag?
Puss och Kram
Lollo

Underbar Helg!!

Underbar helg för mig, dålig uppdatering på bloggen! Blir väll så om man har för mycket till liv ;)
En kort summering över helgen!
Var ute i fredags efter jobbet så cyklade inte till stan, hade en galet rolig utekväll med underbart folk! Cyklade hem vid halv 7 på morgonen för att rida Britney och Calle. När ja kom hem möts jag dock av en Calle som blivit sparkad på frambenet. Exakt på samma ställe som Britney blev sparkad på tävlingen! Sjukt trist så han har fått tagit det lungt några dagar nu och blev ingen tävling för honom idag...
Men Britney var fin att rida iallafall! Sen åkte jag till jobbet och jobbade till 6. Åkte vidare till Maya efter att ha knoppat och fixat Britney till tävlingen. Hade supermyys filmkväll med Maya och Emma! Eller ja, innan jag tvärslockade framför tvn ;) Men var supermys att träffa dom iaf, men sov ju inte så mycket i fredags så tog igen det igår ;) Får se om jag har några bilder därifrån :) Emma var lite fotograf! (Hm... dom första 3 minutrarna?)
Så idag var det div 1 på hemmaplan! Himla skönt att det var så nära! Eftersom att det var ganska mycket starter så åkte vi dit och hoppade PW först. Hon skötte sig jättebra och hade ett ner! (Helt mitt fel!)
Sen åkte vi hem och fixade allt i stallet och så innan vi åkte tillbaka med Britney. Hoppade 120 och sen lag med henne :) i 120 var hon felfri i grunden och hade ett ner i omhoppningen men superfiin! Lyssnade bra och hoppade super!! Världens fiinaste häst!!
Skötte sig lika bra i 120 i laget med tyvärr rev sista... Inte mycket hon var i och hade lite oflyt på våran sida. Blev 5/6 tror ja av 12 lag. Så helt okej :) Bästaste lagkamraterna har jag som red så fina ritter! Däremot lyckades vi kvala till finalen i VÄSTERVIK! Superkul! Så 14-15 Maj blir det iväg på final!
Så nu har ni fått en snabbsummering över min helg :) Älskar när helgerna är så här! Massa uppbokat med bara roliga saker! Hoppas alla andra helger blir så också framöver!
Men är helt sjukt trött nu iallafall så tänkte sova nu! Men vi hörs imorn!
Älskar er!
Puss och Kram
Lollo

Ur fotoarkivet

Ett tidsinställt inlägg med lite bilder från förr samt en beskrivning.
Det här är ett minne som jag aldrig kommer glömma! Det var den 8 Maj 2008. Det började med att vi var med i en tävling där man skulle göra en säkerthetsfilm. Vi gjorde en säkerthetsfilm som var en otroligt rolig och spännande sak! Vi var lite överallt och filmade utsläpp, ridning, lastning etc... Ja allt som har med hästar och vardagen att göra och hur man skulle tänka. Men ja... filmen blev ganska nybörjande gjord och vi hade svårt att få in den när den skulle! Men tillslut var den inne och när vi någon månad senare fick veta att vi vunnit blev vi eld och lågor! För första priset var nämligen en heldag med MONTY ROBERTS! En otrolig upplevelse! Fick göra hans berömda Join-Up med våra egna hästar instruerandes av honom! Supercoolt! Ni kan läsa mer om honom här:Monty Roberts
Flip´s Little Sparrow i sitt vardagsskick. Stog på Kvinnersta för att ridas in och förberedas och starta 3årstestet. En jättemysig lite häst som inte ser ut som en 1,5 miljonshäst på bilden kanske ;) Men är ett otroligt framtidslöfte! Blir nog något stort av den hästen! Sparven!
Yvonnes häst Ville som jobbade på Tullstorp. Var där på praktik 2007 och Ville är Yvonnes egna häst. Supersööt lite häst som hade otroligt stor personlighet! Och han älskade när vi gosade med han i boxen! Och detta var hans favvomin!

Fullspäckad dag!

Idag blir det en fullspäckad dag och bloggen kommer inte hinnas med mycket tyvärr...
Blir ut och rida nu på morgonen! Hinner bara rida en så ska rida igenom Britney lite och troligtvis hoppa några små bockar och så. Hon blir bättre när hon hoppat av sig lite och det sliter inte på henne att hoppa små bockar mer än att galoppera runt henne på banan.
Efter att ha fixat stallet ska jag iväg och handla lite saker till jobbet då chefen är på semester så jag har allt ansvar! Spännande!
Sen jobbar jag 11-20. Snabbt hem! Har då bilen så jag får med allt till kiosken på morgonen. Skyndar mig hem för att duscha och sen cykla in till stan för Partytime! Ska bli galet roligt även om jag troligtvis inte får med mig underbara Emma. Har med mig cykeln så får jag se när jag tar mig hem om det blir imorn bitti eller inatt :) Får nattformen avgöra om jag orkar cykla 1½ mil hem eller om det får vänta till tidigt imorn bitti :) Hem ska jag iallafall för att rida Calle och Britney till tävlingen!
Så det här är min dagsplanering! Alltid roligt att ha en uppbokad dag! :D
Men ska försöka få in något inlägg under dagen iaf!
Puss och Kram
Lollo

Peace & Love here I come!

Lugnet på Pece and Love kommer inte finnas till! Nu har jag och Emma köppt biljetter dit! Så nu får ni alla P&L besökare akta er!
Ska bli så galet roligt! Jättemånga bra band som skulle dit och har aldrig varit på en "riktig" festival i flera dagar! Får se om vi får med några flera men annars hittar man väll alltid kul folk på festivaler?
Är ett tag kvar men är såå galet taggad! Nån mer som ska dit? Eller någon annan rolig festival? P.I.P?
Nu ska jag soova!! Good Night, Sleep tight, Dont let the bedbugs bite!
Puss och Kram
Lollo

Friendship skadad!

Läste på TidningenRidsport att Friendship 1094 har opererats för en menisskada och kommer inte vara i avel i år.
Supersynd tycker jag för han är en galet fin häst! Tävlingskarriären kunde också vara över tyvärr...
Men han ska vara tillbaka till avel 2012 förhoppningsvis!
Friendship på Markebäck när ja jobbade där :)



Memories

Åh efter en stund med Mia fick jag sånna minnen och saknar underbara Kvinnersta massor!
Hittade lite bilder från när vi var aktiva i Horseball och Voltige! Även om vi aldrig riktigt blev några proffs.
Vi körde horseball nästan 2 år tror jag och voltige något kortare som vi sedan visade upp på kvinnerstadagarna, Örebro Fältrittsklubbs Luciashow etc... Sjukt roligt var det och spännande att pröva något helt nytt! Här kommer lite bilder!
Loke och jag i en snabbstart mot bollen!


Snällaste Loke med Emma och mig på ryggen!


Becka målade av mig och Midar under en horseballMatch!


Jag och Baloo i galopp mot konen!


Vår trogna voltigeträningshäst Gullan!


Jag och Emma tränar för fullt med vår tränare Malous hökögon på oss! (Malou har förövrigt vunnit Holländska mästerskapen i Voltige ett antal gånger! Så vi hade alla förutsättningar!)


Jag, Malou och Gullan!


Jag och Mia tränar utan häst!


Viga Emma och jag!


Beckas version av Emma och Gullan som utövar voltige! Dom kanske är aningens spexade!

Var tvungen att dela med mig av dessa underbara minnen!
Puss och Kram Lollo

Morgonbesök!

Hej på er!
Idag hann jag med alla 3 hästar för fick morgonbesök an Maria Fröjd!! Hon hade vägarna förbi från Askersund när hon skulle iväg och hälsa på vår gamla skola! (Hon gick i min klass första året på Kvinnersta)! Jättemysigt att få lite ridsällskap på morgonen!
Red Calle på morgonen innan hon kom. Han skötte sig jättebra! Red rätt lungt lite skritt och trav på banan. Flyttade honom lite och försökte få honom att lyssna lite i tempoväxlingar och så.
Sen kom Mia och hon red Z och jag red på Britney. Vi red ut en sväng i skogen lite skritt och trav. Supermysigt att träffa henne och få lite ridsällskap då det blir mycket ensamt på morgonen! Hade galet mycket att prata om! Tack Mia för en supermorgon!
I övrigt händer inte så mycket mer idag! blåser som attan så glad att jag sitter inne på jobbet!!
Hoppas ni får en bra dag alla!
Puss och Kram
Lollo

Id rather be with you!

Hej på er!
Idag har en varit en fullspäckad dag med massor av ridning! Det har väll gått sådär... Ni får en i taget!

Zitella: Red Z och hoppade henne lite i paddocken. Hon gick bra i slutet men tog ett tag innan hon gav med sig och ville galoppera i ett lungt och sansat tempo utan att fara iväg med bakdelen. Hoppade några språng i paddocken och då skötte hon sig super! Men red henne mycket i lite högre form då hon ofta går för lågt och stundtals hamnar bakom lodplan. Men hon blir bättre och bättre :)


Pretty Woman: Red henne i paddocken också. Eller började att rida ut henne en 25 minuter och sen in i paddocken och hoppade några språng på 1m-110cm. Hon skötte sig också men var himla stark! Är inte riktigt van vid den typen av häst så blir lite annorlunda ridning!

 

Calle: Hoppade en 120 på Calle i Wittvång. Han skötte sig bra! Framhoppning ute och sen var banan inne. Han var lite svår att aktivera och hade lite dålig galopp i början, så avstånden jag hade planerat in med galoppsprången blev väldigt långt! Men i slutet på banan gick det bättre iallafall och han var felri så han gjorde allt han skulle. Var en lite klurig bana med hinder kort ur sväng och 3 komination. Så det var en bra uppladdning iallafall!

 

Britney: Hoppade en 120 även på henne. Blev lite stressigt för hoppade hästarna efter varandra. Det var bara jag som hoppade 120cm så fanns ingen som kunde hoppa emellan (inte jättemånga starter med andra ord) Så började rida fram Britney direkt efter att jag hjälpt till att bygga banan. Blev ganska lagom att rida fram och hoppa henne lite innan jag red fram och startade Calle. Men hon skötte sig jättebra! Blev lite samma problem som med Calle att när vi kom inte så aktiverade jag inte galoppen riktigt ordentligt och dom relaterade avstånden blev väldigt långa! Men det blir kanske lite så att dom "dör" när dom kommer in i ridhuset när dom kommer från utebanan och hoppat fram! För har känns så flera gånger när jag hoppat fram ute. Ska försöka tänka på det i helgen bara!

 

Så i helgen blir det PW som hoppar 110cm, Britney hoppar 110cm och 120cm, Calle hoppar 120cm och lag div 1 120cm.

 

Nu är jag helt slut så nu ska jag sova! En härlig dag med härligt väder framemot eftermiddagen iallafall!

Sov Gott alla! <3


Tidsinställt

Har en hel del i stallet att göra så lägger upp ett tidsinställt inlägg så ni inte får det så tråkigt här! Har nog en hel del att rida, mocka och smörja iordning.
Tänkte visa er en otroligt cool barncykel som jag hittade i mitt bildarkiv. Tyvärr hittar jag den inte längre där jag hittade den förrut som var här. Vet inte om den inte finns längre eller om den finns någon annan stans!
Visst är den sjukt cool! Men som sagt hittar jag den inte någonstans... Men vill hemsk gärna ha en sån till mina barn i framtiden så får väll utforma en egen då om jag inte hittat den tills dess!
Puss och Kram
Lollo

Bling Bling

Godmorgon på er!
Åh, vet ni vad jag gjorde igår? eller ja... rubriken är ju ganska avslöjande .... ;) Jag Blingade iallafall min tävlingshjälm! Prövade också på en av mina andra hjälmar med pärlorna räckte inte till så måste se till att beställa lite till!
Men blingade rosetten på min Charles Owen hjälm! Så här blev resultatet!
Va tycks? Jag gillad det jättemycket! Syns inte... men det skiftar lite i olika färger typ. Svårt att förklara med jättesnyggt! Ska se om jag får någon bild på den ute!
Tänkte ha den på hoppningen imorn så får vi se om jag får några kommentarer om den!
Så här blev den andra hjälmen. Men tänkte ha lite i mitten också vid ventilhålen för blev aningens tomt som den är nu.
Nu ska jag ut och rida! Har massor att rida idag! Ska rida PW och Z hemma. Hoppar nog båda litegrann. Sen ska jag hoppa Britney och Calle på Wittvång! Vilken hästdag!
Puss och Kram
Lollo

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Bästaste hästarna i världen!

Red på Britney idag! Red henne i paddocken och försökte få henne låg och avslappnad i formen! Gick superbra och hon kändes himla avslappnad! Sen hoppade vi lite smått och då taggade hon till ganska mycket! Men hon lyssnade ändå rätt bra så känns bra!

Hon och Calle ska få gå en varsin 120cm imorn på klubbhoppningen imorn som Örebro Ryttarteam har. En klubbhoppning för att förbereda oss ryttare inför div 1 på ponny och häst som hålls på hemmaplan i helgen. En bra chans att få hoppa igenom en bana med båda 2 innan! Jag är också den som är lite tävlingsansvarig tillsammans med resten av ungdomssektionen så blir iväg och bygga banan innan också! Blir filmer och förhoppningsvis lite bilder därifrån också!
Puss och Kram
Lollo

Fler bilder från Askersund

Fick ännu fler bilder av Emma Persson från tävlingen i Askersund! Tack Emma!
Z
PW
Puss och Kram
Lollo

Bilder från Askersund

Fick bilder av bästaste Emma från tävlingen i Askersund på PW och Z. Här kommer dom!
Z
PW
Puss och Kram
Lollo

Filmer på Z och PW från Askersund

Filmer på PW och Z från Askersund.

Tävling div 1

Här kommer bilderna från div 1. 110 seger, 120 en 2:a plats och felfritt i laget! Såå fin häst! <3

Tävling på Örebro Fältrittklubb

Nu har jag fixat filmerna på hästarna så här kommer dom! Men som sagt är 110 rundan tyvärr inte med med 120 på Calle och lilla Z i 90 och 1m.

Har dock inte lärt mej programet för att redigera och sätta in musik så ni får klara er med orginalet ;)

Puss och Kram

Lollo

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0